12 νέα οικιστικά ακίνητα και συγκεκριμένα 6 σπίτια και 6 διαμερίσματα, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira.

Το φθηνότερο σπίτι πωλείται για το ποσό των €50.000. Πρόκειται για μια ισόγεια και μια ανώγεια κατοικία στην κοινότητα Πέρα Χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Η ισόγεια κατοικία είναι εμβαδού περί τα 53τ.μ. και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο αποχωρητήριο, καθιστικό και κουζίνα. Η ανώγεια κατοικία διαθέτει ξεχωριστή πρόσβαση μέσω εξωτερικής σκάλας και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο αποχωρητήριο, καθιστικό κουζίνα και βεράντα. Έχει εμβαδόν κλειστού χώρου 42τ.μ. και εμβαδόν  βεράντας περί τα 10τ.μ. Σημειώνεται ότι η κατοικία στο ισόγειο είναι ηλικίας περί των 42 χρονών και η κατοικία στον όροφο είναι ηλικίας περί τα 32 χρόνων.

Το φθηνότερο διαμέρισμα, πωλείται για το ποσό των €60.000. Αφορά διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σστην κοινότητα Περβόλια της Επαρχίας Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 700 μέτρα βόρεια της θάλασσας και περί τα 100 μέτρα νοτιοδυτικά από το Δημαρχείο.Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 2 και βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου το οποίο ανεγέρθηκε περί το 1994. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και μια ημικαλυμμένη βεράντα.Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 54τ.μ. κλειστών χώρων, 7τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 2τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. 

Για να δείτε όλα τα νέα ακίνητα πατήστε εδώ