Ο περιστρεφόμενος Ανατολικός Πύργος της Μαρίνας Αγίας Νάπας – μόλις 41 τέτοιες κατασκευές υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη – ολοκληρώθηκε και οι πρώτοι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων άρχισαν τα παραλαμβάνουν – σταδιακά, από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, διοργάνωσε εκδήλωση ανακοίνωσης της έναρξης των παραδόσεων των διαμερισμάτων του Ανατολικού Πύργου, κατά την οποία παρουσιάστηκε το μεγαλεπήβολο έργο ενώ ακολούθησε ξενάγηση.

«Ο Ανατολικός Πύργος είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά τις δύσκολες συγκυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας, Σταύρος Καραμοντάνης.

Ο Ανατολικός Πύργος περιλαμβάνει 95 ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων και ρετιρέ οροφοδιαμερίσματα στους δύο τελευταίους ορόφους τα οποία διαθέτουν πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να διασφαλίζουν ότι όλοι οι χώροι διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων και των υπνοδωματίων, είναι προσανατολισμένοι προς τη θάλασσα.

Ο 3ος όροφος διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, cabanas και εξωτερικό μπαρ, με θέα τη θάλασσα. Επιπρόσθετα, οι ένοικοι έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa 400 τ.μ.