Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2023 στις 10:00 στην πλατφόρμα e-auction-cy.com, μπήκε πολυτελής παραθαλάσσια έπαυλη με πισίνα στη Πύλα στην επαρχία Λάρνακας.

H έπαυλη έχει επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα €4,7 εκατ. και για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στον e-πλειστηριασμό θα πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση συμμετοχής το ποσό των €470 χιλιάδων όχι νωρίτερα από επτά εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα του πλειστηριασμού και το αργότερο μέχρι ώρα 15:00, δύο εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού.

Νοείται ότι, σε περίπτωση που η εγγύηση συμμετοχής, καταβάλλεται μέσω δέσμευσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, η δέσμευση μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 7:00 π.μ., της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Η έπαυλη κατασκευάστηκε το 2008, έχει καλυμμένο εμβαδόν 701 τ.μ. και έχει αναπτυχθεί σε οικόπεδο περίπου. 1.410τμ. Είναι ενεργειακής κλάσης Η και έχει συντελεστή δόμησης 50% και κάλυψης 25% κάτι το οποίο επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου, με μέγιστο ύψος τα 13,5 μέτρα.