Λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ετοιμοπαράδοτα εισοδηματικά ακίνητα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει επίπεδα αποδόσεων πέραν του 8%.

Πρόκειται για μια σπάνια στο είδος της σύγχρονη βιομηχανική αποθήκη, σε μια προνομιακή περιοχή της Λεμεσού, η οποία δύναται να αποφέρει άμεσα εισοδήματα, λόγω των διασφαλισμένων ενοικιαστών που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα, η αποθήκη βρίσκεται εντός της βιομηχανικής περιοχής του Αγίου Συλά του Δήμου Ύψωνα και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €3.200.000.

Η τοποθεσία της είναι ιδανική αφού βρίσκεται μόλις 700 μέτρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Λεμεσού και απολαμβάνει εγγύτητα σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις.

Ως προς τα ειδικότερα χαρακτηριστικά του ακινήτου, πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο, με έτος κατασκευής το 2012. Είναι διαχωρισμένο σε 16 επιμέρους αποθήκες, η κάθε μία με δική της είσοδο και ράμπα, ενώ διαθέτει μεγάλο ολικό εμβαδόν ισογείου 5.448 τ.μ. και 1.072 τ.μ. μεσοπάτωμα.

Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά του κτηρίου, καθώς και ο σύγχρονος σχεδιασμός του το καθιστούν μια επιλογή υψηλών προδιαγραφών, που εγγυάται απόλυτη λειτουργικότητα και ασφάλεια στη διαφύλαξη των υλικών και του εξοπλισμού που αποθηκεύονται. Το συγκεκριμένο ακίνητο εμπίπτει εντός τριών πολεοδομικών ζωνών με το 60% να είναι βιομηχανικό, το 34% να είναι οικιστικό και το υπόλοιπο 6% να εμπίπτει σε ζώνη προστασίας.

Ένα από τα πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα αυτής της επενδυτικής επιλογής είναι ότι όλες οι μονάδες που απαρτίζουν την αποθήκη ενοικιάζονται, με το συνολικό ενοίκιο να ανέρχεται στα €17.153/μήνα. Όπως γίνεται κατανοητό, η ύπαρξη διασφαλισμένων ενοικιαστών αυξάνει την επενδυτική αξία του συγκεκριμένου κτηρίου, καθώς διασφαλίζει άμεσα εισοδήματα και προσφέρεται για μακροχρόνια επένδυση, με προοπτικές απόδοσης πέραν του 8%.

Επιπλέον, σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι πωλείται το όλο μερίδιο και ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τον πλήρη έλεγχο του ακινήτου. Σημειώνεται επίσης ότι το ακίνητο δεν υπόκειται σε ΦΠΑ, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ελκυστικότητά του. Σε μια περίοδο, άλλωστε, όπου το κόστος κατασκευής είναι ιδιαίτερα αυξημένο, τα ετοιμοπαράδοτα κτήρια αποτελούν ιδανική επιλογή για χαμηλού ρίσκου επενδύσεις.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η σύγχρονη βιομηχανική αποθήκη αποτελεί μια ιδανική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, όσο και για ιδιώτες επενδυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.