Συνέλευση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανική Ζώνη Στροβόλου, οργάνωσε η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα Μελών της στη συγκεκριμένη Ζώνη.

Οι 22 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη Συνέλευση ανάδειξαν τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος:   Παύλος Κοιρανίδης – Stylson Engineering

Μέλη:          Γιώργος Καρακάννας – Chr Karakannas Electrical

                   Θανάσης Αθανασίου – Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου

                   Λεωνίδας Οδυσσέως – Relax Swimming Pools

                   Μάριος Χριστοδούλου – Imprinta

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εφαρμογής του Νόμου «περί της Εκλογής Διαχειριστικών Επιτροπών σε Βιομηχανικές και Βιοτεχνικές Αναπτύξεις», σύμφωνα με τον οποίο οι κάτοχοι των μονάδων που δραστηριοποιούνται σε κάθε βιομηχανική ανάπτυξη (Ζώνη/ Περιοχή) έχουν υποχρέωση να συγκαλέσουν Συνέλευση με σκοπό την εκλογή Διαχειριστικής Επιτροπής.

Η συλλογική οργάνωση των επιχειρήσεων της Β. Ζ. Στροβόλου θα συμβάλει, με τη στήριξη της ΟΕΒ στην οποία εντάχθηκε ως Μέλος η Διαχειριστική Επιτροπή, στη νομικά κατοχυρωμένη εκπροσώπηση των επηρεαζόμενων επιχειρήσεων και στην ενδυνάμωση της «φωνής» τους για αντιμετώπιση των θεμάτων που τους ταλανίζουν, όπως η εκλογίκευση των μισθωμάτων στα κρατικά τεμάχια γης, η βελτίωση οδοποιίας, πεζοδρομίων, φωτισμού και γενικά η αναβάθμιση των υποδομών όπως αρμόζει σε μια βιομηχανική ζώνη. Για επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί έχει καταρτιστεί σχέδιο δράσης.

Η σύσταση της Διαχειριστικής Επιτροπής Β. Ζ. Στροβόλου, αποτελεί την δεύτερη Επιτροπή που συστάθηκε με τη βοήθεια της ΟΕΒ μετά τη Β. Ζ. Γερίου – Ιδαλίου, ενέργεια που ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της Ομοσπονδίας στις βιομηχανικές αναπτύξεις και αναδεικνύει τον ρόλο της στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.