«Ακόμα μία σφαγή πραγματοποίησε το κράτος Απαρτχάιντ του Ισραήλ χθες στη Βόρεια Γάζα δολοφονώντας εν ψυχρώ πάνω από 100 και τραυματίζοντας πάνω από 750 Παλαιστίνιους που προσπαθούσαν να παραλάβουν ανθρωπιστική βοήθεια από αέρος μετά από 5 μήνες λιμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο.

Παράλληλα, τονίζει πως πρέπει να μπει τέλος «στην υποκρισία». «Δεν ανεχόμαστε πια την πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ακόμα μία σφαγή πραγματοποίησε το κράτος Απαρτχάιντ του Ισραήλ χθες στη Βόρεια Γάζα δολοφονώντας εν ψυχρώ πάνω από 100 και τραυματίζοντας πάνω από 750 Παλαιστίνιους που προσπαθούσαν να παραλάβουν ανθρωπιστική βοήθεια από αέρος μετά από 5 μήνες λιμού. Η πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια, δηλαδή, που έφτασε στους Παλαιστίνιους οι οποίοι ταΐζουν τα παιδιά τους με τροφή ζώων, αποτέλεσε απλά μια ευκαιρία μαζικών δολοφονιών για τον ανήθικο στρατό του Ισραήλ!

Η γενοκτονία του λαού μας συμβαίνει live μπροστά στα μάτια σας, βλέπετε φρικιαστικές εικόνες καθώς σκρολάρετε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και παρόλα αυτα εσείς επιλέγετε να τις χρησιμοποιείτε για να δημοσιεύετε τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και τα πρωινά με θέα τη θάλασσα. Έχουμε και εμείς θάλασσα, την οποία δε μας επιτρέπετε να χαρούμε, η οποία έχει γεμίσει με τα πτώματα των παιδιών μας!

Είμαστε αηδιασμένοι από την ανανδρία του κατοχικού κράτους του Ισραήλ!

Είμαστε οργισμένοι από τη σιωπή της Διεθνούς Κοινότητας!

Είμαστε αγανακτισμένοι… Είμαστε εξουθενωμένοι…

Είμαστε θλιμμένοι… Είμαστε αβοήθητοι…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλες τις χώρες και τις κυβερνήσεις του κόσμου, και όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στις δολοφονίες του κράτους Απαρτχάιντ του Ισραήλ για να σταματήσει αυτή η συνεχιζόμενη γενοκτονία κατά του λαού μας. Ας μπει ένα τέλος πια στην υποκρισία. Δεν ανεχόμαστε πια την πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών.

Η σιωπή σημαίνει συνενοχή.