Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου, Δερύνειας, Φρενάρους, Αχερίτου, εξήγγειλε ο Λούκας Πολυκάρπου.

Σε σχετική αναφέρει ότι “είναι η ώρα της αλλαγής” και καλεί τους πολίτες να του δώσουν την ψήφο τους προκειμένου να πετύχει την πρόοδο και την ευημερία που αξίζει σε ολόκληρη την περιφέρεια.

Είμαι ένας από εσάς, και κοιτώντας σας στα μάτια, δηλώνω έτοιμος να σηκώσω μανίκια για να κάνουμε όλα τα παραπάνω. Νέοι, ηλικιωμένοι, εργοδότες, εργαζόμενοι, οικογένειες, οι κάτοικοι κάθε γωνιάς της εκλογικής μας περιφέρειας, δικαιούνται ειλικρίνεια”, αναφέρει σε οπτικογραφημένο του μήνυμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παραλιμνίου, με την υπόσχεση να είναι σύμμαχος και συνοδοιπόρος καθενός δημότη

Με πλάνο και έργα τονίζει ο υποψήφιος, είναι έτοιμος να φέρει εκείνες τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Με συγκεκριμένες καινοτόμες προτάσεις για τον τουρισμό, την ασφάλεια, το μεταναστευτικό, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, τη νεολαία και τον αγροτικό κόσμο, πρόθεση του δηλώνει, να πετύχει βελτίωση της καθημερινότητας, διευκόλυνση των υπηρεσιών, άντληση κονδυλίων, ώστε να ενισχύσει ολόχρονα την τοπική οικονομία και να μετατρέψει σε σύγχρονο, προσβάσιμο και ζηλευτό το νεοσύστατο Δήμο, με πλούσιες εμπειρίες για τους επισκέπτες και οριζόντια οφέλη για τους ντόπιους.

Σύνθημα του υποψηφίου Δημάρχου Λούκα Πολυκάρπου: Αληθινή Φωνή, Αληθινή Αλλαγή