Σε 10 συλλήψεις νεαρών προχώρησε η Αστυνομία έξω από την Αστυνομική Διέυθυνση Λεμεσού μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η οργάνωση ΑNTIFA διοργάνωνε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα ψηλά ενοίκια στις 17.00 το απόγευμα και ακολούθως πορεία και διαμαρτυρία έξω από το ΤΑΕ Λεμεσού για τον θάνατο του 24χρονου Ανισούρ Μοχάμεντ στη Λεμεσό, ζητώντας την απευλευθέρωση των συγκατοίκων του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αρχική εκδήλωση για τα ψηλά ενοίκια ολοκληρώθηκε και ενώ βρισκόταν προς διάλυση, εμφανίστηκε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού ομάδα νεαρών ,που φέρεται να είχαν επιδείξει άγριες διαθέσεις, φώναζαν, έβριζαν τους Αστυνομικούς και συμπεριφέρονταν οχλαγωγικά.  Τα επι καθήκοντι μελη της ΑΔΕ Λεμεσού προχώρησαν σε 10 συλλήψεις.

Όπως πληροφορούμαστε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ο υπεύθυνος του ΟΠΕ Λεμεσού μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να τραυματίστηκε την ώρα των επεισοδίων απο μερίδα διαδηλωτών, καθώς δέχθηκε κλωτσιές και υποβάλλεται σε ακτινογραφίες.