Ένας 24χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Πάφο έχοντας «κατορθώσει» να παρανομήσει σε οποιοδήποτε αδίκημα ήταν θεωρητικά δυνατό να το πράξει όσον αφορά τροχαίες παραβάσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο εν λόγω οδηγός μοτοσυκλέτας, οδηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς η μηχανή να έχει άδεια κυκλοφορίας, έχοντας δηλωθεί ως ακινητοποιημένη, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος και όλα αυτά όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!

Η περίπτωση που συνιστά ρεκόρ παρανομιών, εντοπίστηκε από μέλη της ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Πάφου, στην κεντρική λεωφόρο της Χλώρακας. Αφού οι αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος, διαπίστωσαν ότι αυτός δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλισης για οδήγηση της μοτοσικλέτας, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε στα έγγραφα της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ότι η εγγραφή της είχε ακυρωθεί τον Απρίλιο του 2017, αφού η άδεια κυκλοφορίας της είχε λήξει τρία χρόνια νωρίτερα και ότι ήταν δηλωμένη στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένη από τον Ιούλιο, 2021. Επιπρόσθετα, η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και δεν είχε φώτα πορείας στο πίσω μέρος.

Ο 24χρονος υποβλήθηκε στη συνέχεια σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού παρουσίαζε εμφανή σημεία και συμπτώματα χρήσης ναρκωτικών. Το προκαταρτικό ναρκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό και από αυτόν λήφθηκαν δείγματα για διενέργεια εργαστηριακής εξέτασης ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Το Τμήμα Τροχαίας Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.