Προς την κατεύθυνση να στοιχειοθετηθεί υπόθεση δολοφονίας και αυτοχειρίας στρέφονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό δύο πτωμάτων σε διαμέρισμα στη Λακατάμια το βράδυ της Δευτέρας.
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, γύρω στις 21:30, μετά από έκκληση συγγενικών προσώπων, η Αστυνομία εντόπισε δύο νεκρούς, έναν Ελληνοκύπριο 56 ετών και μια Ελληνοκύπρια 44 ετών, με τραύματα από όπλο. Τις σορούς εντόπισε αρχικά συγγενής του 56χρονου, που αναζητείτο από το πρωί της Δευτέρας.
 
Στο διαμέρισμα, που ανήκει στον 56χρονο, εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο, ενώ συνελέγησαν διάφορα τεκμήρια που θα εξεταστούν, παράλληλα με τις έρευνες για το κίνητρο και το χρονικό του εγκλήματος.
 
Η Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως, αποκλείει την εμπλοκή τρίτου προσώπου και ως εκ τούτου φαίνεται πως εξετάζει υπόθεση δολοφονίας και αυτοχειρίας. Παραμένει δε άγνωστο ποιος από τους δύο διέπραξε το φονικό και έπειτα την αυτοχειρία.
 
Την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι νενομισμένες νεκροτομές επί των δύο σορών.
 
Στη σκηνή διενέργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα θα εξαχθούν από τις εξετάσεις DNA που θα πραγματοποιηθούν, κυρίως στο κυνηγετικό όπλο και στη σκανδάλη αυτού.
 
Πηγή: Philenews