Ξενοδοχείο δύο αστέρων προτίθεται να κατασκευάσει η εταιρεία Muden Properties στην Αγία Νάπα. 

Σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Μελέτη το προτεινόμενο έργο αφορά την ανέγερση ξενοδοχείου 2* δυναμικότητας 44 κλινών, στην Αγία Νάπα. Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει έκταση 1627τ.μ. και εμπίπτει σε τουριστική ζώνη Τ2β με επιτρεπόμενους ορόφους τρεις ενώ απέχει περίπου 290μ από τη θάλασσα. 

Μέσα στο τεμάχιο υπάρχουν υφιστάμενες ελαφρές κατασκευές και υποδομές για υπαίθρια παιχνίδια τα οποία θα κατεδαφιστούν / αποξηλωθούν καθώς και απόβλητα εκσκαφών.

Ο χώρος ανάπτυξης του ξενοδοχείου βρίσκεται εντός της περιοχής Κοκκινοχωριών, η οποία έχει καθοριστεί ως Ζώνη Ευπρόσβλητη σε Νιτρορύπανση και απέχει περίπου 1.65χλμ από την Προστατευόμενη Περιοχή του Δικτύου Natura 2000, με την ονομασία «Κάβο Γκρέκο». 

Η πλησιέστερη περιοχή Νερών Κολύμβησης είναι η περιοχή «Πανταχού» που βρίσκεται σε απόσταση 50μ από το υπό μελέτη τεμάχιο.

Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια που υποβλήθηκαν το προτεινόμενο έργο θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, τρεις (3) ορόφους, μηχανολογικό όροφο και Roof Garden. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 22 δωμάτια (συμπεριλαμβανομένου 1 δωματίου για άτομα με ειδικές 2 ανάγκες), εξωτερική και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χώρους SPA, εστιατόριο και μπαρ, χώρο
αναμονής / lobby και σαλόνι καθώς και επτά (7) υπόγειους χώρους στάθμευσης εκ των οποίων ο ένας (1) για ΑμεΑ. Θα καταλαμβάνει έκταση 449τ.μ. και η συνολική δόμηση του έργου θα ανέλθει στα 775τ.μ.. 

Η Περιβαλλοντική Αρχή, κατά τη διαμόρφωση της θέσης της, έλαβε υπόψη τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν και δε φέρει ένσταση στην κατασκευή του έργου υπό όρους.