Η απόλυση ενός εργαζόμενου σε ανεγειρόμενη οικοδομή και η προσπάθεια να επιλυθεί το θέμα σε σχέση με τα δεδουλευμένα του οδήγησε χθες σε μαχαιρώματα εναντίον του επιστάτη του στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 8 ημερών.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής, όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τραυματισμό 35χρονου στην κοιλιά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς φέρει διατιτραίνον τραύμα στην άνω κοιλιακή χώρα. Του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία στο ΓΝ Λεμεσού.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τον τραυματία είχε τραυματιστεί από άλλον συμπατριώτη του στην κοιλιά λόγω κάποιας οικονομικής διαφοράς που προέκυψε για την εργασία τους. Παραλήφθηκαν τεκμήρια από την σκηνή και τα στοιχεία του φερόμενου δράστη είναι γνωστά και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του. 

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορούν πράξεις με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμό.