Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο που βίωσε η κόρη του, ο πατέρας της Ελένη Τοπαλούδη δήλωσε ότι «με μια συγγνώμη η Ελενίτσα μας πίσω δεν γυρίζει».

Μία μέρα πριν, οι γονείς του Ροδίτη, ενός εκ των δύο κατηγορούμενων που κατηγορείται ότι βίασε και δολοφόνησε άγρια τη νεαρή φοιτήτρια, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη.

«Αυτά είναι παιχνιδάκια, θυμήθηκαν μετά από σχεδόν έναν χρόνο και πριν ξεκινήσουν τα δικαστήρια να ζητήσουν έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο συγγνώμη» ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

«Κατέστρεψαν την οικογένειά μας»

 
Συνεχίζοντας, πρότεινε στους γονείς να ζητήσουν συγγνώμη μόνο από τον Θεό γιατί «κατέστρεψαν το ίδιο τους το παιδί».

«Συγγνώμη λοιπόν να ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά γιατί οι ίδιοι τα κατέστρεψαν, αλλά κατέστρεψαν και την οικογένειά μας. Συγγνώμη μόνο από τον Θεό πλέον, όχι από μας» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η δίκη

 
Η πολύκροτη δίκη αναμένεται να αρχίσει στις 13 Ιανουαρίου στην Αθήνα και όχι στην Κω για λόγους ασφαλείας, με την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας να ζητά να τιμωρηθούν αυστηρά οι δύο νεαροί δράστες, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
 
Πηγή: philenews / in.gr