Στο χώρο υποδοχής μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά εντοπίστηκε το τρίχρονο κοριτσάκι από το Πακιστάν, που αναζητείτο από το πρωί στη νεκρή ζώνη της Αθηένου, όπου είχε βρεθεί και η δίδυμη αδελφούλα της.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών, που βρίσκονται στα κατεχόμενα, είχαν αναφέρει στην Αστυνομία πως επιχείρησαν τα ξημερώματα να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Μαζί τους ήταν τα τρία τους παιδιά, τα δύο εκ των οποίων εξαφανίστηκαν. Η μία τρίχρονη εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα από μέλη των Ηνωμένων Εθνών στη νεκρή ζώνη Αθηένου. Για τον εντοπισμό της άλλης, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τα Ηνωμένα Έθνη και την Κυπριακή Αστυνομία, στην περιοχή της Αθηένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ωστόσο, το απόγευμα εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το τρίχρονο κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε μεταφερθεί εκεί από ομάδα άλλων μεταναστών που κατάφεραν να περάσουν από το ίδιο σημείο, στις ελεύθερες περιοχές. 

Ήδη έχει παραδοθεί στη μητέρα το ένα κοριτσάκι, ενώ γίνονται ενέργειες μέσω των Ηνωμένων Εθνών για να παραδοθεί και αυτό.