Πήγε να φανεί καλός, ευγενικός και τζέντλεμαν, μια φορά κι αυτός και όχι μόνο δεν του βγήκε αλλά πάλι από χθες γελάνε μαζί του, οι κακόβουλοι του κόσμου. Στη διάρκεια της ιστορικής επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στη Γαλλία, την ώρα που ο Τραμπ πρωτοσυνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν  παρά τρίχα να της ξεριζώσει το εύθραυστό της χέρι, τη στιγμή της χειραψίας. Το γεγονός  σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά, ενώ τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης για την κακοποίηση που η άτυχη γυναίκα υπέστη. Ότι δηλαδή μετά τη χειραψία έτρεχε στα επείγοντα για φυσιοθεραπεία.
 
Το τερμάτισε με το κομπλιμέντο 
Τέλος πάντων, αφού υποψιάστηκε ο μπουνταλάς ο Τραμπ ότι την τραυμάτισε τη γυναίκα, είπε να της κάνει ένα κομπλιμέντο, τουλάχιστον να καλοπιάσει την ξινή Γαλλίδα και γλιτώσει την αγωγή για βαριά σωματική βλάβη που σίγουρα αυτή θα κατέθετε άμεσα. Τι της είπε λοιπόν ο τεράστιος; Ότι… “διατηρείται μια χαρά”! Κόκαλο ξανά αυτή, με το σπασμένο χέρι. Κόκαλο κι ο Μακρόν. Κόκαλο κι όσοι τον άκουσαν αρχικά στον περίγυρο και ακολούθως ο Πλανήτης όλος. 

Εκδίκηση σε 5 αστέρων Μισελέν πιάτο 
Από πουθενά δεν μαζεύονταν οι γκάφες. Και όχι η Μπριζίτ Μακρόν δεν του απάντησε στο, «διατηρείσαι μια χαρά»,  «αντίθετα με σένα», γιατί είναι κυρία. Άφησε τον Μακρόν να τον εκδικηθεί. Παίρνοντάς τον να δειπνήσει στο με 5 αστέρια Μισελέν εστιατόριο  «Le Jules Verne» ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι αυτός fast food λιγουρευόταν. 

Εκτός πνεύματος οι δυο κυρίες 
Οι δυο κυρίες φορώντας τα design φορέματά τους έκαναν βόλτα στην Παναγία των Παρισίων και  αργότερα πήγαν κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, περνώντας ταυτόχρονα το λάθος μήνυμα σε όλες τις άλλες γυναίκες. Γιατί επέλεξαν να περπατήσουν πάνω σε πανύψηλες, σκοτώστρες γόβες, στιλέτο. Την στιγμή που σε Ευρώπη και Αμερική οι γυναίκες κάνουν αγώνα για την κατοχύρωση του δικαιώματος να φοράνε άνετα παπούτσια…  

Ο κουρασμένος μεροκαματιάρης
Μέχρι και χρέη αχθοφόρου εκτελεί ο κουρασμένος Πρόεδρος της βουλής προκειμένου να βγει το μεροκάματο. Πέραν από τα ταξίδια που αναγκάζεται να κάνει, τα οποία ίσως ξεπερνούν σε συχνότητα ακόμη και εργαζόμενες αεροσυνοδούς σε low budget αεροπορικές εταιρείες, πέρα από τις αμέτρητες συναντήσεις με όποιον θυμηθεί να περάσει από την Κύπρο, πέρα από τις προεδρίες των συνεδριών της βουλής αλλά και την επίβλεψη της εξωτερικής εμφάνισης των βουλευτών, ή την επιτήρηση της απαγόρευσης του καπνίσματος εντός του κτηρίου του Κοινοβουλίου, επιφορτίστηκε τώρα και με την ταχτοποίηση των φακέλων της Κύπρου, εντός του «δωματίου πανικού» στο οποίο οι φάκελοι του 74, θα φυλαχθούν, χωρίς ποτέ να ανοιχθούν. 

Μικρά τα λεωφορεία, μεγάλα τα προβλήματα  
Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει υπάλληλος του Δήμου Λευκωσίας να σας γράψει για παράνομη ας πούμε στάθμευση, μπορείτε να τον συμβουλεύσετε να μην σπαταλάει το χαρτί του δημαρχείου πάνω σας, ή στη δική σας ασήμαντη παράβαση, αλλά να κατευθύνει την ενέργειά του σε μια πραγματικά μεγάλη παρανομία που ο … εργοδότης του διαπράττει με τα μικρά λεωφορεία, παρά τη λεωφόρο Ευαγόρου. Εκεί λοιπόν θα πετύχει πολλαπλές παρανομίες, εύκολα και γρήγορα. Σε ένα πάρτι παραβιάσεων νομοθεσιών. Χωρίς σχετικές άδειες, χωρίς τις απαραίτητες ασφάλειες, χωρίς τις στοιχειώδεις παροχές στους εργαζόμενους κτλ, κτλ. Το δε καλύτερο; Που ο Δήμος λέει ότι «προσωρινά» θα είναι εκεί… παράνομα γιατί όπου να σαι, θα ταχτοποιηθούν όλα. Θα βρεθεί ίσως ο κατάλληλος χώρος για να σταθμεύουν. Να τους πάνε στην Πλατεία Ελευθερίας, λέμε. Έτσι κι αλλιώς μέχρι η Πλατεία να τελειώσει, τα λεωφορεία θα έχουν καταργηθεί. Αφού στο μέλλον όπως όλοι ξέρουν με drones θα κυκλοφοράμε.