Ποτέ προηγουμένως δεν είμαστε εγγύτερα στην κατασκευή του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς. Αυτή είναι η φράση που συνοψίζει τις θέσεις και τα αισθήματα των φορέων του διαμερίσματος Χρυσοχούς, μετά την θετική κατάληξη της επανακατακύρωσης της προσφοράς από το Συμβούλιο Προσφορών πριν μερικές μέρες.

Η ικανοποίηση των φορέων του διαμερίσματος και ολόκληρης της επαρχίας Πάφου, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων διαβεβαίωσε πως το διάστημα που θα μεσολαβήσει κατά την έναρξη των εργασιών της πρώτης φάσης του έργου, θα προωθηθούν παράλληλα με γοργό ρυθμό και οι μελέτες για την δεύτερη φάση του δρόμου, ώστε όλα να είναι έτοιμα το ταχύτερο δυνατό για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Την βεβαιότητα ότι το νερό έχει μπει για τα καλά στο ποτάμι εξέφρασε και ο Δήμαρχος Πόλης, Γιώτης Παπαχριστοφή, ο οποίος τόνισε πως ο κ. Καρούσος εργάζεται με τρόπο που δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι το έργο δεν θα σκαλώσει αυτή τη φορά σε νομικές ή άλλες διελκυστίνδες.