Μια από τις γνωστότερες διεθνώς παραλίες της Κύπρου και η πλέον δημοφιλής στην επαρχία Πάφου, ο Κόλπος των Κοραλλίων στην Πέγεια, είναι πλέον πανέτοιμη να υποδεχθεί φέτος τους λουόμενους και άλλους επισκέπτες με την έλευση της θερινής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεβάζει στροφές αργά και σταθερά η Αγία Νάπα – Βίντεο

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου, τα συνεργεία της δημοτικής αρχής έχουν ήδη ολοκληρώσει όλες τις εργασίες καθαρισμού της τεράστιας αμμώδους παραλίας και του περιβάλλοντος χώρου, ενώ προέβησαν και σε όλες τις βελτιωτικές εκείνες εργασίες που θα καταστήσουν για μια ακόμη χρονιά τον Κόλπο των Κοραλλίων πλήρως λειτουργική και εξυπηρετική για τις χιλιάδες των λουομένων που θα την απολαύσουν και αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η παραλία, σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, παρέχει σε επισκέπτες και λουόμενους όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες που πρέπει να έχει μια παραλία τέτοιας φήμης και επισκεψιμότητας.

Οι συνθήκες καλοκαιρίας των εβδομάδων αυτών πάντως, έχουν ήδη δημιουργήσει ένα πρώτο μαζικό κύμα επισκεπτών στην περίφημη παραλία, προδιαθέτοντας για ένα καλοκαίρι που θα θυμίζει τις προ πανδημίας εποχές, τόνισε ο Δήμαρχος Πέγειας.