Ο Μάνος Ελευθερίου μας χάρισε πάνω από 400 αγαπημένα τραγούδια, που μελοποιήθηκαν από τους σημαντικότερους συνθέτες των τελευταίων 50 χρόνων. Από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση στα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη, από τη «Θητεία» του Γιάννη Μαρκόπουλου στο «Κάτω απ’ τη Mαρκίζα» του Γιάννη Σπανού, η υπογραφή του ήταν αυτή που σημάδεψε τη δισκογραφία μιας ολόκληρης εποχής. Στενοί δεσμοί, πολύχρονη φιλία και πάρα πολλά τραγούδια, από το ξεκίνημά του, συνδέουν τον Γιώργο Νταλάρα με τον Μάνο, ο οποίος μαζί με τους καλούς του φίλους και συνεργάτες Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο, ετοίμασαν και παρουσιάζουν μια σειρά συναυλιών με τα ωραιότερα τραγούδια του.  

Λόγω της κηδείας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η συναυλία στη Λευκωσία, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 11/9, μετατίθεται στις 18/9.

18/9, 21:00, Λευκωσία, Θεατράκι Προεδρικού Μεγάρου, 12/9, 21:00, Λεμεσός, Κηποθέατρο. 14/9, 21:00, Λάρνακα, Παττίχειο Αμφιθέατρο. Εισιτήρια προπωλούνται από την TICKETHOUR.COM.CY και τα  ACS couriers, τηλ.77777040.