Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε χθες βράδυ στην άσφαλτο με θύμα τον 32χρονο Γεώργιο Ακριτίδη από τη Λεμεσό. Το όχημα του 32χρονου προσέκρουσε βίαια σε δέντρο και ο άτυχος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας.

Το όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος με κατεύθυνση την Λεμεσό, σε κάποιο σημείο του δρόμου που υπάρχει δεξιά στροφή, ξέφυγε της πορείας του και αφού ακολούθησε ευθεία πορεία προσέκρουσε βίαια σε παρακείμενο δέντρο και ακινητοποιήθηκε.

Δυστυχώς ο θάνατος του νεαρού οδηγού ήταν ακαριαίος. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου, ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, “από την πρόσκρουση ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και διαμετακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του”. Σημείωση ακόμη πώς αίτια της νέας τραγωδίας φαίνεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα.”Ένας από τους παράγοντες όπως φαίνεται πρόκλησης του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα. Αυτό θα διαφανεί από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν με το πρώτο φως της ημέρας και από την αναπαράσταση του δυστυχήματος που θα γίνει μετέπειτα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 32χρονος οδηγός

Ο 32χρονος βρέθηκε να κείτεται εκτός του οχήματος του, χωρίς να είναι προσδεδεμένος με ζώνη ασφαλείας. “Ναι μεν ήταν σοβαρές οι ζημιές, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά η ζώνη ασφαλείας μπορούσε να του σώσει τη ζωή”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καφάς. Κληθείς να τοποθετηθεί για τα ίχνη πέδησης που εντοπίστηκαν στο οδόστρωμα ο κ. Καφάς είπε ότι ο οδηγός προσπάθησε να επαναφέρει το όχημα του στο δρόμο κανονικά για να μην εμπλακεί σε δυστύχημα. Κάτι που όμως δεν τα κατάφερε, πιστεύω εξαιτίας της ταχύτητας που φαίνεται προκαταρκτικά ότι ήταν αυξημένη”. Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η Τροχαία Λεμεσού, ο νεαρος φαίνεται να διασκέδαζε μαζί με φιλικά του πρόσωπα σε υποστατικό άλλου χωριου στην περιοχή.