Περισσότεροι από ένας και καλά διαβασμένοι φέρονται να ήταν οι δράστες του ψεσινού φόνου στη λεωφόρο των Κυπαρισσιών που οδηγεί από το Μενεού προς το παραλιακό μέτωπο Μενεού – Περβολιών.

Γύρω στις 21:15 η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ένα πρόσωπο βρισκόταν αναίσθητο μέσα στο όχημα του κοντά στο κέντρο «Λεμονιά» και από ό,τι φαινόταν είχε δεχθεί αριθμό σφαιρών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το θύμα γερμένο στο κάθισμα του οδηγού και από τα αρχικά στάδια των ερευνών, διευκρινίστηκε η ταυτότητά του, αλλά κρίθηκε σκόπιμο από την Αστυνομία να μη δοθεί προς το παρόν το όνομά του στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 37χρονο, γνωστό στην Αστυνομία, αφού κατά καιρούς είχε απασχολήσει τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις.  

Λόγω του προχωρημένου της ώρας η σκηνή του φόνου  αποκλείστηκε και οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Τρίτη, με το πρώτο φως της ημέρας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο φονικό στο Κίτι- Νεκρός 37χρονος, γνωστός στις Αρχές

Εν κινήσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», ήδη από χθες το βράδυ οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας αναζητούσαν τυχόν μαρτυρικό υλικό από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων στην περιοχή, ενώ από σήμερα αναμένεται να καλέσουν για καταθέσεις άτομα του περιβάλλοντος του θύματος, σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε πιθανούς υπόπτους και τα αίτια που έχουν σχέση με το έγκλημα.  

Οι ανακριτές εξετάζουν όλα τα σενάρια πίσω από το φονικό, ενώ αστυνομικές πηγές δεν απέκλειαν πάντως από χθες το βράδυ την πιθανότητα το θύμα να δέχθηκε τους πυροβολισμούς εναντίον του την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ το όχημα του βρισκόταν εν κινήσει.  

Σε δηλώσεις ο Υπεύθυνός του ΤΑΕ Λάρνακας Πάμπος Ζαχαρίου, ανέφερε «γύρω στις 21:15 το βράδυ, 37χρονος από τη Λάρνακα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του».

Σημείωσε ότι « φαίνεται ότι κινείτο στο δρόμο από Μενεού προς την παραλιακή περιοχή του Κιτίου, φαίνεται ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος». Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μόνος στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης.