Προκειμένου να στείλει μηνύματα, για την καλύτερη ευημερία των ζωών, για τον  λόγο αυτό αποφάσισε να παραμείνει  συμβολικά έγκλειστος για μερικές ώρες μέσα σε κλουβί εγκαταλελειμμένων σκύλων.
 
Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του κόμματος
 
Για να κατανοήσει κάποιος τον πολιτισμό, την αγάπη, το σεβασμό και την συμπόνια για όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ο Άνθρωπος, τα Ζώα και η Φύση είναι τρεις αλληλένδετοι πυλώνες όπου κανένας δεν μπορεί να επιζήσει από μόνος του.
 
Έτσι, σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα, δεν είναι μια ημέρα που προσφέρεται για εορτασμούς αλλά για σκέψη θετική και πράξεις που να οδεύουν προς την καλύτερη ευημερία και ευζωία των ζώων και γενικά όλων των πλασμάτων στην Γη.
 
Για τον λόγο αυτό, αντιπροσωπεία του κόμματος για τα Ζώα Κύπρου την  Παρασκευή 4  Οκτωβρίου η ώρα 9 το πρωί θα παραδώσει σχετικό υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα στο οποίο θα καταγράφονται τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της δεύτερης θητείας του ΠτΔ, όσον αφορά τα θέματα της ευημερίας και προστασίας των ζώων και  εισηγήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα τα οποία θα βοηθήσουν στην παραπέρα εξέλιξη και αντιμετώπιση των θεμάτων που άπτονται της ευημερίας και προστασίας των ζώων.
 
Μετά το πέρας της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου Κυριάκος Κυριάκου μαζί με τα στελέχη του η ώρα 10.30 θα επισκεφθεί το καταφύγιο  εγκαταλελειμμένων σκύλων  2nd Chance  στο Γέρι.
 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο Πρόεδρος του κόμματος θέλει να στείλει τα ανάλογα μηνύματα προς τους συμπολίτες μας. Για τον  λόγο αυτό αποφάσισε να παραμείνει  συμβολικά έγκλειστος για μερικές ώρες μέσα σε κλουβί εγκαταλελειμμένων σκύλων.
 
Με αυτό τον τρόπο το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θέλει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς τους πολίτες ότι είναι αναγκαίο να υιοθετήσουν (και να μην αγοράσουν) ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί το οποίο έχει να τους προσφέρει πολλά με ευγνωμοσύνη που του έσωσαν τη ζωή και του χαρίσανμια οικογένεια γιατί αύριο ίσως είναι αργά για αυτό αν δεν υιοθετηθεί.
 
Καλούμε λοιπόν τους πολίτες της Κύπρου να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι ή άλλο ζωάκι που χρειάζεται ένα σπίτι και πολλή αγάπη προς όφελος και των δύο και έτσι θα ανακαλύψουν τι εστί αμφίδρομη και αληθινή αγάπη.
 
Πηγή: philenews