• Οι… λύκοι της επικοινωνίας – Η πελατοκεντρική προσέγγιση, το πρωτότυπο περιεχόμενο και η ολιστική στρατηγική σε παραδοσιακά και ηλεκτρονικά Μέσα ξεχωρίζουν τη Red Wolf στο χώρο της επικοινωνίας!

Στα 4 χρόνια λειτουργίας της, η Red Wolf έχει αφήσει ήδη ηχηρό αποτύπωµα στον χώρο. Με έµπειρα και δηµιουργικά στελέχη κατάφερε να αναπτυχθεί ραγδαία, εξυπηρετώντας σηµαντικούς πελάτες σε Κύπρο και Ελλάδα, έχοντας βραβευτεί σε σηµαντικούς θεσµούς για τις καµπάνιες που σχεδίασε και υλοποίησε για λογαριασµό των πελατών της στον Τουρισµό, στις διοργανώσεις και όχι µόνο.

Υπηρεσίες Επικοινωνίας 360 μοιρών

Η Red Wolf Digital Group παρέχει υπηρεσίες 360ο επικοινωνίας στο υψηλότερο επίπεδο, έχοντας τους ειδικούς σε κάθε τοµέα! Από την κατάρτιση στρατηγικής επικοινωνίας και δηµοσίων σχέσεων, την υλοποίηση και παρακολούθηση διαφηµιστικών εκστρατειών σε όλα τα διαθέσιµα Μέσα, από τα Social Media µέχρι τα µεγαλύτερα παραδοσιακά ΜΜΕ και την παραγωγή πρωτογενούς περιεχοµένου, βελτιστοποιηµένου ανάλογα µε το επιθυµητό κοινό από τον πελάτη, η Red Wolf είναι εδώ για κάθε επικοινωνιακή σας ανάγκη! 

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Κάθε καµπάνια που σχεδιάζει είναι προσαρµοσµένη στους πελάτες της. Από µικροµεσαίες επιχειρήσεις που αναπτύσσονται ραγδαία, µέχρι δηµόσιους Οργανισµούς, Οργανισµούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολυεθνικές επιχειρήσεις, όλοι εµπιστεύονται την Red Wolf και την τεχνογνωσία των ειδικών της σε θέµατα διαχείρισης κρίσεων, δηµοσίων σχέσεων, εταιρικού προφίλ και παραγωγής περιεχοµένου από Social Media posts µέχρι φιλοξενίες και advertorial σε διεθνή περιοδικά παγκοσµίου φήµης. 

Με τεχνογνωσία στη διαχείριση κρίσεων

Οι ειδικοί της Red Wolf έχουν πολυετή εµπειρία στον χώρο των ΜΜΕ, έχοντας υπηρετήσει σε διευθυντικές θέσεις παραδοσιακών και ψηφιακών ΜΜΕ σε Κύπρο και Ελλάδα και ως εκ τούτου είναι σε θέση να προσφέρουν πολύτιµη βοήθεια στη διαχείριση κρίσεων για όλους τους πελάτες, από πολιτικά πρόσωπα και ηµικρατικούς Οργανισµούς µέχρι πολυεθνικές εταιρείες και µικροµεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, η Red Wolf «χτίζει» από την αρχή το ψηφιακό αποτύπωµα των πελατών της και διαχειρίζεται τη διαδικτυακή τους φήµη, ώστε να είναι σε θέση να ενεργήσουν έγκαιρα και να προλάβουν όλες τις συνέπειες.
Η διοργάνωση εκδηλώσεων και γεγονότων είναι στο επίκεντρο των υπηρεσιών της Red Wolf. Η εµπειρία των στελεχών της εταιρείας στη διοργάνωση µεγάλων γεγονότων µε χιλιάδες συµµετέχοντες και πολλαπλά οφέλη για τον Δήµο ή την περιοχή που τα φιλοξενεί, διασφαλίζει µία διοργάνωση που θα µεταφέρει σπουδαίες εµπειρίες στους συµµετέχοντες. Παράλληλα µε τη στρατηγική προβολής και επικοινωνίας, η διοργάνωση ενός event όπως του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας µε πάνω από 40.000 θεατές και αθλητές έχει τεράστιο αντίκτυπο στα Social Media και σηµαντικές προεκτάσεις στον αθλητικό τουρισµό που «ανθεί» παγκοσµίως. Εξάλλου, η διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας διακρίθηκε και στα Sports Marketing Awards στην Αθήνα µε δύο βραβεία. 

Έµφαση στον τουρισµό

Ο τουρισµός είναι η µεγαλύτερη βιοµηχανία στην Κύπρο και την Ελλάδα µε ιδιαίτερη σηµασία για τις οικονοµίες των δύο χωρών, καθώς ήταν ο µοναδικός πυλώνας σταθερότητα σε δύσκολες εποχές. Η Red Wolf Digital Group είναι συνεργάτης σε µεγάλα τουριστικά projects στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια γενικότερα, µεταφέροντας την τεχνογνωσία της σε θέµατα στρατηγικής επικοινωνίας. Μάλιστα, το Project της αναβάθµισης του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας και του rebranding «Always Ayia Napa» διακρίθηκε και στα Ελληνικά Βραβεία Τουρισµού, τον σηµαντικότερο θεσµό που αναγνωρίζει την καινοτοµία και την αριστεία στον ελληνικό τουρισµό µέσα από πολύ µεγάλο ανταγωνισµό, αλλά και στα Κυπριακά Βραβεία Τουρισµού, αποσπώντας βραβεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. 

Συγκεκριµένα, η Red Wolf τιµήθηκε µε την κορυφαία διάκριση του Χρυσού Βραβείου στην κατηγορία Branding για το project “Always Ayia Napa” και βραβεύτηκε µε το Χρυσό για τη διαφηµιστική εκστρατεία για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign. Παράλληλα, βραβεύτηκε για τη διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας µε το Χάλκινο βραβείο.