↑ Το λαϊκό δικαστήριο του διαδικτύου χωρίστηκε και πάλι στα δύο και εκεί που νομίζαμε ότι η Αμμόχωστος είναι κάτι που μας ενώνει, διαπιστώνουμε πως ούτε αυτό δεν συμβαίνει πια. Αναφέρομαι φυσικά στην πολυδιαφημισμένη σειρά «Famagusta» που αποτελεί εδώ και μέρες σημείο τριβής και έντονων διαφωνιών. Πάλι καλά να λέμε που υπήρξε ένα στοιχείο στο οποίο συμφωνούν όλοι κι αυτό δεν είναι άλλο από τη συγκλονιστική ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη ως Χαρίτα Μάντολες.

↓ Και οι προηγούμενοι κυβερνώντες έκαναν ρουσφέτι, αλλά κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα κύριε Πρόεδρε, διορίζοντας στα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών και μέλη των αντιπολιτευόμενων κομμάτων, διατηρώντας έτσι μια υποτυπώδη ισορροπία στο πελατειακό σύστημα. Ασχολίαστο επιλέγουμε να αφήσουμε τον διορισμό ενός υμνητή της Χούντας στο ΔΣ του ΤΕΠΑΚ και φυσικά την παραίτηση που ακολούθησε ως αποτέλεσμα των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε ο διορισμός.

↑ Το ΤΑΕΠ Παίδων, σε πλήρη αντίθεση με το ΤΑΕΠ Ενηλίκων, δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι. Γιατροί και νοσηλευτές εργάζονται με απίστευτη ταχύτητα, υπομονή, ευγένεια, χαμόγελο και πάνω απ’ όλα ενσυναίσθηση και σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο, συμβάλλοντας στην καλύτερη δυνατή φροντίδα των μικρών ασθενών. Το στοίχημα για το ΤΑΕΠ Παίδων αναμφισβήτητα έχει κερδηθεί.

↓ Τα όσα άσχημα και απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο «Αλφαμέγα» ήταν άλλη μια μαχαιριά στο ήδη πληγωμένο ποδόσφαιρό μας, με τους λίγους να στερούν από τους πολλούς να παρακολουθήσουν το άθλημα που αγαπούν. Το ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ δεν άρχισε ποτέ, αφού νίκησε και πάλι η αλητεία, ενώ τα μέτρα που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση λίγα μόνο 24ωρα προηγουμένως για πάταξη της βίας στα γήπεδα… έπιασαν πάτο!