ME περηφάνια ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Ο Φιλελεύθερος ανακοινώνει την απόλυτης κλίμακας σύμπραξή του με την κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Ελλάδας και τις εκδόσεις ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.

Χρονική συγκυρία συνοδεύει τη συμπόρευση, καθώς:

-Το 2022 ΤΟ ΒΗΜΑ συμπληρώνει 100 χρόνια κυκλοφορίας.

-Το 2022 ο δημοσιογραφικός μας Οργανισμός εισέρχεται στη

  δέκατη δεκαετία από την πρώτη προσπάθεια στον Κυπριακό

  Τύπο, το 1932, του πείσμονα ιδρυτή του Νίκου Χρ. Παττίχη.

Στην αμφίδρομη συνεργασία των δύο δημοσιογραφικών Οργανισμών, ο αναγνώστης να ξέρει τι διαβάζει και να μυρίζει το τυπωμένο χαρτί, μαζί με τον μυρωδάτο του καφέ στη γνώριμη τελετουργία της Κυριακής, με τη σιγουριά της υπεύθυνης υπογραφής από καταξιωμένους και εξειδικευμένους επαΐοντες.

Κρίσιμη είναι η ώρα μεταστροφής του αναγνώστη στο τυπωμένο χαρτί και στην ενυπόγραφη εγκυρότητα του αναλυτικού κυριακάτικου φύλλου: Σαν αναγκαίος καθαρμός από τον – εν πολλοίς – ανυπόγραφο αποπροσανατολισμό των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Είναι και η ώρα εθνικής ανάτασης, καθώς:

-Κύπρος και Ελλάδα περνούν δύσκολες μέρες, με την αγωνία

   στα ελλαδοτουρκικά να κορυφώνεται.

-Αναγκαία η καταφυγή στο ανυπέρβλητο όπλο του Ελληνισμού,

   στη ζωογόνα πολιτισμική του τροφή.

Σε αυτό εδράζεται ο κορυφαίος ρόλος των μεγάλων ιστορικών εφημερίδων Ελλάδας και Κύπρου, που διασφαλίζεται από την ανανεωμένη, αγαστή τους συνεργασία.

Δεν είναι τυχαία που τα Γράμματα και οι Τέχνες άνθισαν στον χώρο μας, σε ώρες δύσκολες και σε συνθήκες αντίξοες. Στις προτεραιότητές μας είναι και η ανακοπή της κλιματικής αλλοίωσης που ταλανίζει, πλέον, το παγκόσμιο.

Η κοινωνικοποίηση δυσχεραίνεται σήμερα από την πανδημία, που επιτείνει την αποξένωση και συρρικνώνει ακόμη και τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Να μπορεί ο αναγνώστης να αγοράζει τις δύο πολυσέλιδες, πολυθεματικές Κυριακάτικες εκδόσεις, μαζί με το εκλεκτό ΒΗΜΑgazino, στην υφιστάμενη τιμή του Φιλελεύθερου της Κυριακής των 3,5 ευρώ, ήταν για μάς προαπαιτούμενο.

Ο Φιλελεύθερος μαζί με ΤΟ ΒΗΜΑ θα εμπλουτίζονται κάθε εβδομάδα με ιστορικά, επετειακά βιβλία, δερματόδετες εκδόσεις βιβλιοθήκης και δώρα, ταυτόχρονα με σειρά μηνιαίων περιοδικών ποιότητας, προαιρετικά με €2 επιπρόσθετα, στην έκδοση -συσκευασίας.

Με πλήρη συναίσθηση της σημασίας και του ιστορικού ρόλου αυτής της μεγάλης συνεργασίας, ευελπιστούμε πως οι έμπιστοί μας αναγνώστες θα σταθούν – κι αυτή τη φορά – σταθεροί αρωγοί.