Η εφαρμογή sKash λόγω των γενναιόδωρων ωφελημάτων που προσφέρει συνεχίζει να καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη. Το ηλεκτρονικό μας «πορτοφόλι» χαρίζει εύκολη και ευέλικτη πρόσβαση στα χρήματά μας, κάνοντας τις καθημερινές τραπεζικές μας συναλλαγές «παιχνίδι», με όχι μόνο την εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και χρήματος. Η sKash σχεδιάστηκε με τρόπο που να μπορεί να καλύπτει όλες μας τις τραπεζικές ανάγκες, καθώς χρησιμοποιώντας την μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σωρεία τραπεζικών συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούμε κάποιο κατάστημα τράπεζας. Εξάλλου το γενναιόδωρο σύστημα παροχών και ανταμοιβών της sKash είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, η εφαρμογή sKash έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για τους εξής λόγους:

1. Μπορούμε να στέλνουμε λεφτά σε οποιονδήποτε, εύκολα και δωρεάν, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, ακόμη κι αν ο παραλήπτης δεν είναι συνδρομητής sKash, απλώς με αποστολή στον αριθμό τηλεφώνου του. Δυνατότητα αποστολής για περισσότερα από 150 ευρώ χωρίς να χρειάζονται κωδικοί (OTP).   

2. Πληρώνουμε εύκολα και γρήγορα τους μηνιαίους λογαριασμούς μας, χωρίς να απαιτούνται κάρτα και κωδικοί. Μάλιστα παίρνουμε και επιβράβευση!

3. Απολαμβάνουμε αυτόματη πληρωμή λογαριασμών κάθε μήνα μέσω εντολής.

4. Μας παρουσιάζεται/κρύβεται στην οθόνη το υπόλοιπο του λογαριασμού εύκολα και με μία κίνηση του χεριού. Η λειτουργία απόκρυψης δημιουργήθηκε για προστασία των απόρρητων δεδομένων μας.

Έτσι μπορούμε να επιδείξουμε την εφαρμογή, διατηρώντας παράλληλα το υπόλοιπό του λογαριασμού μας ιδιωτικό.

5. Έχουμε άμεση επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά, οπουδήποτε στον κόσμο.

Και μην ξεχνάμε! Η κάρτα sKash πλέον προσφέρει €10 σε όποιον συστήσει/προσκαλέσει κάποιον φίλο του στον μαγικό κόσμο της και παραγγείλει την κάρτα.

Περισσότερα θα βρείτε στο www.skash.com και στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της sKash.