Μια σειρά από έτοιμες προτάσεις διαχωρισμού οικοπέδων σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό η Altamira Real Estate.

Σε μια περίοδο που η ζήτηση για στέγη αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς και το κόστος κατασκευής καταγράφεται ως ιδιαίτερα υψηλό, η Altamira Real Estate παρουσιάζει προς πώληση επιλεγμένα οικιστικά τεμάχια γης, κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων, σε νέες μειωμένες τιμές.

Τα οικιστικά τεμάχια γης που έχει ξεχωρίσει η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, ανταποκρίνονται στις σταθερά υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας, καθώς έχουν επιλεγεί από μια τεράστια γκάμα ακινήτων στην βάση επιμελημένης αξιολόγησης. Παράλληλα, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, ετοιμάστηκαν προτάσεις διαχωρισμού που θα παραχωρηθούν στους επιτυχόντες προσφοροδότες για την υλοποίηση του έργου.

Στο σύνολό τους, τα τεμάχια απολαμβάνουν άριστες προσβάσεις σε κάθε είδους υπηρεσίες και γειτονικούς δήμους/κοινότητες. Σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημά τους είναι και οι τιμές πώλησης τους, οι οποίες αυξάνουν την ελκυστικότητα της επένδυσης. Επιπλέον, η μορφολογία των χωραφιών, τα οποία διαθέτουν επίπεδη επιφάνεια εδάφους αλλά και κατάλληλα σχήματα και μεγέθη, επιτρέπει τη βέλτιστη αξιοποίησή τους για πληθώρα οικιστικών επιλογών. Είναι ιδανικά για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης αλλά και για ιδιώτες επενδυτές, καθώς τα χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν κατάλληλα να αξιοποιηθούν είτε για διαχωρισμό και μεταπώληση ετοιμοπαράδοτων οικιστικών οικοπέδων είτε για ενιαία οικιστική ανάπτυξη και ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.