Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ ανακοινώνει ότι δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επισκέψεις στα γραφεία της
 
Με απώτερο στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19) στην Κύπρο και τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται από την πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) ανακοινώνει ότι δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επισκέψεις στα γραφεία της. Ως εκ τούτου:
 
•             Οποιαδήποτε έγγραφα προς την Επιτροπή θα πρέπει να αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]  ή ταχυδρομικώς σε κλειστό φάκελοστη διεύθυνση Ανδρέα  Αραούζου 6, 1421, Λευκωσία, με ένδειξη «Επιτροπή Διαχείρισης Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ».
•             Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σε σχέση με τα Σχέδια Χορηγιών παράκληση όπως το κοινό απευθύνεται, είτε  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], είτε στο τηλέφωνο 22409350.
 
Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα για την ομαλή διεκπεραίωση των Σχεδίων Χορηγιών του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας.