Συνεχίζει την αντιπαράθεση με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ο Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, εξαπολύοντας μάλιστα χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Facebook, έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από τη Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Εγώ χατίρια δεν χαλώ!

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το έχουμε καταντήσει τσίρκο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ: Χαίρομαι που το παραδέχεσαι! Με διευθύντρια παραστάσεων εσένα!

Υ.Γ

Ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν.

Με το να λες “κρίνω”, “θεωρώ”, “νομίζω”, “αυτή ήταν η πρακτική” κλπ, όποτε δεν μπορείς να απαντήσεις στο γιατί παραβιάζεις το Σύνταγμα και τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής, δεν βλέπω ελπίδα διορθώσεως».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη οι δύο διαφώνησαν στη Βουλή, με αιτία τις ενστάσεις του κ. Θεμιστοκλέους ως προς τα διαδικαστικά θέματα, που καθορίζουν το ποιοι βουλευτές έχουν τον λόγο.