Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος 29χρονου που έχασε τη ζωή του την Κυριακή στην Πέτρα του Ρωμιού, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού του ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Κυριακή γύρω στις 16:00, ο 29χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, συνοδευόμενος από φιλικό πρόσωπο.

Όπως φαίνεται, ο 29χρονος εισήλθε στη θάλασσα, ωστόσο σε κάποια στιγμή δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Το πρόσωπο που τον συνόδευε κάλεσε σε βοήθεια, φωνάζοντας άλλους λουομένους, που βρίσκονταν κοντά, οι οποίοι προσέτρεξαν στη σκηνή.

Ο 29χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα αναίσθητος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εξάλλου για την περίπτωση του δύτη που έχασε τις αισθήσεις του μετά από κατάδυση προ δεκαημέρου ο κ. Νικολάου σημείωσε πως αναμένονται εργαστηριακές εξετάσεις.