Το Φεστιβάλ Νύχτες Καλοκαιριού στην Λευκωσία συνεχίζει την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη με τις εκδηλώσεις «Νύχτες Καλοκαιριού» και τη θεατρική παράσταση – φαρσοκωμωδία «Οι αρχάγγελοι δεν παίζουν φλίππερ» την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, από το θέατρο Αντίλογος και τη θεατρική ομάδα «Σόλο για τρείς». Μια κωμωδία που παίζεται στα θέατρα σε όλο το κόσμο και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στην Πλατεία Παλλουριώτισσας με μουσική βραδιά «Νύχτα Μαγική» από το μουσικό σχήμα «Η ρεμπέτικη παρέα».  Μία νύχτα μαγική σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά Σμυρνέϊκά, ρεμπέτικα και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια. Στο τραγούδι ο Πέτρος Πέτρου, στη κιθάρα και τραγούδι η Μαριλένα Πέτρου και στο μπουζούκι ο Γιάννος Ιωάννου.

Ώρα έναρξης: 8:30μμ. Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

Στις εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι προκρατήσουν θέσεις και εξασφαλίσουν τηλεφωνικώς ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ, τον οποίο πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν στην είσοδο, στον υπεύθυνο της εκδήλωσης κατά την προσέλευση τους στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 20:15. Τηλέφωνο 22797201 (9:00 – 14:00).