ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ
 
Εκπαίδευση σε ένα από τα πλέον σύγχρονα πανεπιστήµια της Ευρώπης µε κτηριακές εγκαταστάσεις – πρότυπο τόσο για τα κυπριακά όσο και για τα ευρωπαϊκά δεδοµένα

 
 Το Πανεπιστήµιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδηµαϊκή οµπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωµένου Βασιλείου µε πάνω από 190 χρόνια ιστορίας. Είναι πλήρως αδειοδοτηµένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA) προσφέροντας άριστη κυπριακή–βρετανική ανώτατη εκπαίδευ-ση, σε πτυχιακό, µεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο. Η µοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστηµίου UCLan Cyprus λαµβάνουν δύο πτυχία, από τα  Πανεπιστήµια UCLan UK και UCLan Cyprus, πλήρως αναγνωρισµένα σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσµο.
 
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 
Tο Πανεπιστήµιο UCLan Cyprus είναι ένα από τα πιο σύγχρονα Πανεπιστήµια που έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη µε κτηριακές εγκαταστάσεις – πρότυπο τόσο για τα κυπριακά όσο και για τα ευρωπαϊκά δεδοµένα. Οι υψηλές προδιαγραφές που τέθηκαν επέβαλαν τη λειτουργία µίας υπερσύγχρονης Πανεπιστηµιούπολης µε τεχνολογία αιχµής.
 
Αποτελεί ένα έργο σηµαντικής χρηµατικής επένδυσης, µε στόχο τη διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας στην εκπαίδευση, µε ολοκαίνουργιες βραβευµένες εγκαταστάσεις όπως εξειδικευµένα εργαστήρια µε το πρώτο Εικονικό Δικαστήριο στην Κύπρο. Ως επιβράβευση της τεράστιας επένδυσης, το Πανεπιστήµιο θριάµβευσε ανάµεσα σε όλες τις υποψηφιότητες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ως η Πανεπιστηµιούπολη µε την πιο προηγµένη και καινοτόµα οπτικοακουστική τεχνολογία.
 
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
 
Δοµηµένο σε ισχυρές ακαδηµαϊκές αρχές, το UCLan Ηνωµένου Βασιλείου, ως το µητρικό Πανεπιστήµιο, θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα και πλουσιότερα Δηµόσια Πανεπιστήµια του Ηνωµένου Βασιλείου.
 
Tο Πανεπιστήµιο UCLan κέρδισε µια θέση ανάµεσα στα 1000 Κορυφαία Πανεπιστήµια παγκοσµίως, από τον Αµερικάνικο Οργανισµό U.S. News & World Report, ενώ έχει συµπεριληφθεί στο 3,7% των παγκόσµιων Πανεπιστηµίων από το CWUR (Centre for World University Rankings). Σύµφωνα µε την εφηµερίδα The Guardian, το UCLan είναι ένα από τα πιο βελτιωµένα πανεπιστήµια του Ηνωµένου Βασιλείου (2018). Αποτελεί το πρώτο σύγχρονο Πανεπιστήµιο που εµφανίζεται στα QS World Rankings και έχει αναγνωριστεί επίσηµα από τον τέως Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάµερον για το 2ο υψηλότερο ποσοστό στο Ηνωµένο Βασίλειο στην ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) από τους απόφοιτούς του. Τέλος, είναι το µοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήµιο που συνεργάζεται µε τη NASA και το Αστροφυσικό Παρατηρητήριο Harvard Smithsonian.
 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. #UCLANIANS
 
Το Πανεπιστήµιο UCLan Cyprus φιλοξενεί φοιτητές από Ευρώπη, Ασία, Νότιο Αµερική, Αυστραλία και Αφρική, µε πάνω από 45 χώρες προέλευσης.
 
THE STUDENT’S NEST – ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ
 
Το ολοκαίνουργιο κτηριακό συγκρότηµα φοιτητικών εστιών του Πανεπιστηµίου UCLan Cyprus  αποτελείται από 5 κτήρια µε συνολικά 171 δωµάτια παρέχοντας στους φοιτητές του Πανεπιστηµίου ένα σύγχρονο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον για µια ευχάριστη φοιτητική ζωή.