«Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας άρχισε η συζήτηση της Πρότασης Νόμου, που έχουμε καταθέσει ως Δημοκρατικό Κόμμα για τροποποίηση του περί της Λειτουργίας του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Νόμου» ανέφερε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης.

Σκοπός της τροποποίησης, όπως είπε, είναι να καταστεί εφικτή η εφαρμογή του πρωτοποριακού σχεδίου «Φωτοβολταΐκά για Όλους», το οποίο θα οδηγήσει σε μια σημαντική μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας για τα νοικοκυριά.

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη θετική ανταπόκριση όλων και ευελπιστούμε στην ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συζήτησης, έτσι ώστε να οδηγηθεί η Πρόταση στην Ολομέλεια για ψήφιση», σημείωσε.

«Ως Δημοκρατικό Κόμμα κρίνουμε ότι η μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας είναι θεμελιώδης στόχος, ο οποίος θα εξυπηρετήσει και την κυπριακή Οικονομία και την κυπριακή κοινωνία και για την επίτευξη αυτού του στόχου εργαζόμαστε μεθοδικά, εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, εργαζόμαστε με αφοσίωση», κατέληξε.