Δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 6.00μμ στο Στρουμπί κάτοικοι των κοινοτήτων της υπαίθρου που επηρεάζονται από την απόφαση για κείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών στις κοινότητες της επαρχίας Πάφου.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή «Λεμονάρι», στον κύριο δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, μεταξύ των κοινοτήτων Στρουμπιού και Πολεμίου.Συντονιστές της διαμαρτυρίας θα είναι ο Χρύσανθος Σαββίδης και η Σύλβια Αντωνίου, που σε δηλώσεις τους κάλεσαν το κοινό της επαρχίας Πάφου που επηρεάζεται από τις αποφάσεις των τραπεζών να δώσει δυναμικά το παρών του στην εκδήλωση της Τρίτης.

« Η ύπαιθρος της Πάφου έχει εγκαταληφθεί εντελώς και το ένα κτύπημα διαδέχεται το άλλο», τόνισαν. « Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και η απόφαση των τραπεζών να κλείσουν τα παραρτήματα τους σε Στρουμπί και Πολέμι δημιουργεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Εμείς οι πολίτες δίνουμε δυναμικά το παρών μας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και στέλνουμε  ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας».