To Top
01:09 Κυριακή
23 Φεβρουαρίου 2020
Επόμενο
Προηγούμενο
Επιδίωξή μας να ηγηθούμεστις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις
ΑΡΧΙΚΗΑΠΟΨΕΙΣΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ "Φ" • Επιδίωξή μας να ηγηθούμεστις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις
  17 Ιανουαρίου 2020, 12:21 μμ  
Σήμερα υλοποιείται ένα πλάνο αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, που θα συνεχιστεί μέσα στο 2020
 
 Το 2019 αποχαιρετούμε μια χρονιά ορόσημο για εμάς, που σηματοδότησε τη μετάβαση στη νέα εποχή μας και ταυτόχρονα σε μια νέα αισιόδοξη περίοδο για τις κυπριακές τηλεπικοινωνίες. Μετάβαση που ολοκληρώθηκε με την Epic να ανήκει σε ένα φιλόδοξο ευρωπαϊκό δίκτυο εταιρειών τηλεπικοινωνιών, με βασικές αξίες την καινοτομία, την τεχνολογική πρωτοπορία και την ευέλικτη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.
Θέσαμε στόχο μας να κάνουμε τη διαφορά στην αγορά. Να αξιοποιήσουμε την τεχνολογική μας πρωτοπορία, να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να αποκτήσουμε την ευελιξία που θα απελευθέρωνε τις τεράστιες δυνατότητες των ανθρώπων μας. Να μετατραπούμε σε μια νέα, δυναμική και σύγχρονη ευρωπαϊκή εταιρεία, που θα διαμορφώσει το μέλλον των τηλεπικοινωνιών προς όφελος των καταναλωτών.
Καταρχήν υλοποιήσαμε μια ολοκληρωτική αλλαγή στο brand, τα συστήματα και τις διαδικασίες μας διατηρώντας απρόσκοπτη τη ροή των υπηρεσιών και της επικοινωνίας καθ’ όλη τη διάρκεια του project. Κυριολεκτικά μέσα σε μια ημέρα άλλαξε το σύνολο της οπτικής επικοινωνίας και σε μερικές εβδομάδες είχαμε ήδη ολοκληρώσει τις εσωτερικές αλλαγές, έχοντας μια ανανεωμένη εταιρεία, έτοιμη να κατακτήσει το μέλλον.
Η Epic είναι σήμερα ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη ραγδαία ποσοστιαία αύξηση σε επίπεδο κάλυψης και ταχυτήτων σε σχέση με πέρσι. Είμαι υπερήφανος για όσα καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το 2019. Επιδίωξή μας είναι το 2020 η Epic να ηγηθεί στις εξελίξεις των τηλεπικοινωνιών.
Φέτος ενισχύσαμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα και μειώσαμε σημαντικά το χρόνο εφαρμογής του. Σήμερα υλοποιείται ένα πλάνο αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ που θα συνεχιστεί μέσα στο 2020, προσφέροντας στους συνδρομητές μας υπερσύγχρονο δίκτυο με πραγματική οικονομία.
Ουσιαστικά δημιουργούμε ένα ολοκαίνουργιο δίκτυο κινητής. Ένα υπερσύγχρονο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από το παρελθόν, κάτι που αναβαθμίζει πρακτικά την καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας του πελάτη.
Επεκτείνουμε το 4G δίκτυο σε ολόκληρη την Κύπρο και διευρύνουμε την κάλυψη 4.5G στα αστικά κέντρα. Το πρόγραμμα θα εντατικοποιηθεί μέσα στο 2020, ώστε να καλύψουμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.
Μέρος του επενδυτικού προγράμματος μας αποτελεί και η ανάπτυξη του ιδιόκτητου σταθερού ευρυζωνικού μας δικτύου (FTTH). Ήδη έχουμε ξεκινήσει εργασίες στη Λευκωσία, ενώ το 2020 θα εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια μας για θεαματική αναβάθμιση της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο. 
Παράλληλα, συνεχίζουμε το σχεδιασμό για την εφαρμογή του 5G, αντλώντας  τεχνογνωσία από τον μέτοχό μας, Monaco Telecom, η οποία ήδη παρέχει ποιοτική κάλυψη δικτύου 5G στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, στόχος μας είναι να συμβάλουμε δυναμικά στην ενίσχυση της αποδοτικότητας της κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.
Μέσα στο 2019, στο αίτημα για καινοτομία αλλά και πραγματική οικονομία απαντήσαμε με νέα συνδρομητικά πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για παράδειγμα, φέραμε πρώτοι ένα epic πλάνο, το Unlimited 100, που προσφέρει στους συνδρομητές απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας και την απόλυτη ελευθερία να σερφάρουν άνετα και χωρίς την παραμικρή ανησυχία για τον όγκο δεδομένων που τους απομένει, με ένα χαμηλό πάγιο  στο μηνιαίο τους πλάνο. Και εννοείται, χωρίς οποιουσδήποτε περιορισμούς στις ταχύτητες.
Με τα προϊόντα μας οι πελάτες μας αξιοποιούν τις επιλογές του ψηφιακού κόσμου χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, εμπνέονται και δημιουργούν, απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες βασισμένες στην πιο σύγχρονη τεχνολογία.
Οι τηλεπικοινωνίες εξελίσσονται ραγδαία και αλλάζουν τον κόσμο. Η παγκόσμια δυναμική που σημειώνεται σήμερα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και τα επόμενα χρόνια. Είμαστε στην αιχμή του δόρατος του ψηφιακού μετασχηματισμού που θα μεταβάλει σημαντικά την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που εργαζόμαστε, κινούμαστε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας.
Θα προχωρήσουμε και τον επόμενο χρόνο στους ίδιους ρυθμούς. Με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν στους καταναλωτές όλο και μεγαλύτερες δυνατότητες, διατηρώντας την παράδοση της πρωτοπορίας και δικαιώνοντας την πρόθεσή μας να προσφέρουμε σε όλες και όλους υπερσύγχρονο δίκτυο με πραγματική οικονομία, σε όποιο σημείο του νησιού κι αν βρίσκονται.
Βασικό μας μέλημα είναι να βοηθήσουμε πολίτες και επιχειρήσεις να μπουν στο νέο θαυμαστό κόσμο με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, να κερδίσουμε τους ανθρώπους με το πάθος μας, την αφοσίωση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Παράλληλα, με τις δικές μας επενδύσεις συμβάλλουμε στην ενίσχυση των υποδομών της χώρας μας που θα την καταστήσουν έναν αξιόπιστο, ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.
 
CEO, Epic.
  Θάνος Χρονόπουλος   
Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...