Ξέμεινες από μετρητά και το κοντινότερο ATM βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρίσκεσαι; Τώρα υπάρχει η λύση. Περισσότερα από 365 σημεία σε όλη την Κύπρο συμμετέχουν στο πρόγραμμα CASHBACK. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από αυτά, να ψωνίσεις με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας, να ζητήσεις CASHBACK στο ταμείο και να φύγεις με μετρητά, χωρίς να ψάχνεις ΑΤΜ.

Η λύση για τα μετρητά τώρα το καλοκαίρι, βρίσκεται στα ταμεία των καταστημάτων και σου λύνει… τα χέρια. Με τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας δεν χρειάζεται να επισκεφθείς την ΑΤΜ και να κάνεις ανάληψη μετρητών μέχρι και 100 ευρώ σε περισσότερα από 365 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Τι είναι το πρόγραμμα CASHBACK

Η Ελληνική Τράπεζα, με στόχο την απρόσκοπτη, εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει πρώτη αυτή την υπηρεσία από το 2020. Ωστόσο, πλέον οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αύξηση των σημείων όπου ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή.

 Η υπηρεσία CASHBACK προσφέρεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του δικτύου των καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας που έχει οδηγήσει σε μείωση των καταστημάτων, προνοώντας για τις ανάγκες των πελατών σε ρευστό σε όλη την Κύπρο, καλύπτοντας και πολλές απομακρυσμένες περιοχές και χωριά.

Τι θα πρέπει να γνωρίζεις

Η διαδικασία CASHBACK για ανάληψη μετρητών από τα ταμεία των σημείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, γίνεται με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας (debit card).

Μπορείς με την χρεωστική σου κάρτα να πας στο ταμείο το καταστήματος  να ψωνίσεις και να ζητήσεις και μετρητά έως 100 ευρώ χωρίς χρέωση και να εξυπηρετηθείς εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας τις αγορές σου με ανάληψη μετρητών, χωρίς χρέωση, χωρίς ταλαιπωρία και αχρείαστες μετακινήσεις, αναζητώντας ΑΤΜ.

Ανάμεσα σε περισσότερα από 365 σημεία περιλαμβάνονται φούρνοι, περίπτερα, πρατήρια καυσίμων, υπεραγορές, κρεοπωλεία και πολυκαταστήματα, σημεία τα οποία ως καταναλωτές επισκεπτόμαστε συχνά. Πλέον λειτουργούν και ως «ΑΤΜ’s».

Για να ζητήσεις CASHBACK από τα ταμεία, δεν υπάρχει κατώτατη χρέωση αγοράς. Με την χρεωστική σου κάρτα μπορείς να αγοράσεις ένα ψωμί ή ένα πακέτο τσίχλες και να πραγματοποιήσεις ανάληψη μετρητών.

Πώς γίνεται;

Η χρήση της υπηρεσίας CASHBACK για ανάληψη μετρητών από τα σημεία είναι ιδιαίτερα απλή. Συγκεκριμένα, ο πελάτης βάζει τον προσωπικό του κωδικό (PIN) στο τερματικό του καταστήματος, ακριβώς όπως γίνεται η ανάληψη μετρητών από ATM. Το ποσό χρεώνεται στην κάρτα του πελάτη και εκείνος λαμβάνει τα χρήματα που ζήτησε από τον ταμία του καταστήματος.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης είναι πως η υπηρεσία CASHBACK, είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο καταναλωτής παρουσιάσει την κάρτα του και όχι μέσω Apple Pay/Hellenic Bank Wallet.

Η υπηρεσία CASHBACK ενεργοποιείται από την ίδια την επιχείρηση, μετά από επικοινωνία με τον παροχέα του τερματικού για τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών, έως €100, ή και καθορίζοντας άλλα ποσά πχ €20, €50 κτλ.

H υπηρεσία cash back προσφέρεται με χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard

Περισσότερα από 365 σε όλο το νησί

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς εδώ απλά βάζοντας τον ταχυδρομικό σας κωδικό