Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε το πρωί στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου, με αποτέλεσμα των εγκλωβισμό και των δύο οδηγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 08:15 σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε 42 χρόνος, αιτητής πολιτικού ασύλου από το Νεπάλ στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου με κατεύθυνση προς του Λιοπέτρι, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου, παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με το μπροστινό δεξιό μέρος του οχήματος του, με το αντίστοιχο σημείο σαλούν οχήματος που οδηγούσε 62χρονος κάτοικος Παραλιμνίου, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από την σύγκρουση οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο 62χρονος αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο, ενώ ο 42χρονος παραμένει ακόμα για επιπλέον εξετάσεις, με την κατάσταση του όμως, να εκτιμάται ότι δεν είναι σοβαρή.

Σημειώνεται πως στους δυο οδηγούς διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη για τον 62 χρόνο, ενώ στον 42 χρόνο η ένδειξη ήταν 89 mg αντί 22mg.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες της τροχαίας σύγκρουσης.