Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την μαφιόζικη εκτέλεση του Θανάση Καλογερόπουλου.

 Οι Αρχές έδωσαν χθες βράδυ φωτογραφίες των δύο φερόμενων εκτελεστών, σε μια προσπάθεια συλλέξουν στοιχεία και πληροφορίες από το κοινό, το οποίο ενδεχομένως να τους είδε.

Οι κινήσεις των δύο φερόμενων εκτελεστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από σημείο του αυτοκινητόδρομου. Η κατεύθυνση της μοτοσικλέτας σύμφωνα με τις εξετάσεις έχει κατεύθυνση ανατολική, προς Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανάφερε ότι έχει εξασφαλιστεί μεγάλος όγκος κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης και σε μεγαλύτερη ακτίνα από τις σκηνές της δολοφονίας.

Όπως σημείωσε, μετά από εντατικές εξετάσεις της ανακριτικής ομάδας στη σκηνή αλλά και στις διαδρομές που ακολούθησαν οι δράστες, έχει εξασφαλιστεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από υποστατικά. Μετά από αξιολόγηση, εντοπίστηκαν οι δύο ύποπτοι οι οποίοι εγκατέλειψαν την σκηνή αμέσως μετά τον εμπρησμό με μοτοσικλέτα και δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία τους σε μια προσπάθεια να συλλεγούν πληροφορίες για να οδηγηθούμε στους δράστες.

«Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση, λάβαμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες αξιολογήσαμε. Μέχρι στιγμής δεν προέκυψε οτιδήποτε και έτσι συνεχίζουμε» επισήμανε.

Ερωτηθείς για την διαδρομή των δραστών, ο κ. Κυριάκου τόνισε πως οι έρευνες γίνονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του καμένου οχήματος.