Γράφουν, σβήνουν, προσθέτουν και μελετούν ένα προς ένα τα ονόματα που φτάνουν τα τελευταία 24ωρα στο ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τους δύο εκτελεστές του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου. Στο κάδρο των ερευνών έχουν τεθεί διάφορα πρόσωπα με τις Αρχές να επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να ταυτοποιήσουν τους δύο άνδρες που απεικονίζονται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με το βάρος να έχει ριχθεί στον μεγάλο όγκο των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που έχουν παραληφθεί από υποστατικά και σημεία της ανατολικής Λεμεσού. Την ίδια ώρα οι ανακριτές της υπόθεσης εμφανίζονται φειδωλοί σε σχέση με τις πληροφορίες που ακούγονται από διάφορους κύκλους και είτε αφορούν ονόματα αλλά και πιθανές συλλήψεις. Στόχος τους, να εξασφαλίσουν όσα περισσότερα πειστήρια ή και μαρτυρίες ως προς τους δύο εκτελεστές τα οποία θα μπορούν να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστή για να εκδοθούν και τα ανάλογα εντάλματα σύλληψης.

Πάντως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι μετά τη δημοσίευση τις φωτογραφίας των δύο εκτελεστών, κυκλοφορούν σε προσωπικά μηνύματα είτε στο διαδίκτυο είτε στα κινητά, προσώπων, με αρκετούς να τους συσχετίζουν με τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Το γεγονός ότι όσο περνάνε οι μέρες και δεν φτάνουν στα ίχνη των δραστών ή και των ηθικών αυτουργών, αποτελεί αρνητικό παράγοντα ως προς την έκβαση της εξιχνίασης. Από τα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν περάσει δεκάδες πρόσωπα τα οποία κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση για τη σχέση που είχαν με τον Καλογερόπουλο αλλά και για τις προσωπικές διαφορές. Το ίδιο έπραξαν και φιλικά πρόσωπα τα οποία γνώριζαν αρκετά σε σχέση με τα ανοικτά μέτωπα που είχε ο 55χρονος.

Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι του παζλ για την εξιχνίαση της υπόθεσης, είναι η κλοπιμαία μοτοσικλέτα που επέβαιναν οι δύο εκτελεστές. Οι πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι και σε αυτό το ζήτημα, αρκετοί πολίτες μετέβησαν στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου έδωσαν διάφορες πληροφορίες.

Σημαντικό στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες των ανακριτών είναι τα αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης από τους κάλυκες που εντοπίστηκαν στη σκηνή της εκτέλεσης. Τα δύο καμένα φονικά όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές όπως και οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στη σκηνή της εκτέλεσης, έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΥΠΕΓΕ και αναμένονται τα αποτέλεσμα. Ακόμη ένα σημαντικό τεκμήριο που ενδεχομένως να βοηθήσει προς την κατεύθυνση των ερευνών και να κλειδώσει το κίνητρο, αποτελούν τα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος. Οι πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι το ΤΑΕ Λεμεσού αναμένει το αποτέλεσμα από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του Καλογερόπουλου. Αποτέλεσμα το οποίο ενδεχομένως να διαφωτίσει τους ανακριτές σε αρκετά μεγάλο βαθμό.