Σύσκεψη των ανακριτών της Αστυνομίας πραγματοποιείται στο ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου, που διαπράχθηκε σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι σε πολυσύχναστη λεωφόρο στην Ανθούπολη.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας με ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου εξετάζονται τα μέχρι στιγμής στοιχεία. 

Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι οι ανακριτικές αρχές κατέχουν μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα, που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από τη σκηνή της απόπειρας και μάλιστα είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Οι αρχές γνωρίζουν συγκεκριμένο τύπο μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν οι δράστες, ενώ γίνονται εξετάσεις από κλειστά κυκλώματα της περιοχής για να φανεί κατά πόσον οι δράστες ακολουθούσαν τη μοτοσικλέτα του θύματος και πριν την απόπειρα.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Αστυνομία, το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστα πρόσωπα.

Κατά τις πληροφορίες μας, οι δράστες επέβαιναν σε σκούτερ και έφεραν κράνη. Ο 34χρονος που είναι γνωστός στις αρχές, δέχθηκε έναν πυροβολισμό στον λαιμό, ενώ φαίνεται πως συνολικά ο επίδοξος δολοφόνος του έριξε τρεις ή και περισσότερους πυροβολισμούς.