Η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων κα Άννα Αριστοτέλους υποδέχθηκε στο Γραφείο της τη μικρή εγκλωβισμένη αθλήτρια Ζαχαριανή Κυπριανού, την οποία συνόδευε η μητέρα της Βασούλα Χάρπα. Η Ζαχαριανή κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της (32 κιλά) στους Μεσογειακούς Αγώνες Muay Thai 2023 που διεξήχθησαν στην Ελλάδα μεταξύ των ημερομηνιών 2-5/11/2023.

Η κα Αριστοτέλους συνεχάρη τη μικρή Ζαχαριανή, και ανέφερε ότι αποτελεί παράδειγμα για όλα τα παιδιά για την υγιή ενασχόλησή τους και αξιοποίηση κάθε δυνατής ευκαιρίας που τους δίδεται για εκμάθηση, εκγύμναση, αθλητισμό και ψυχαγωγία τους. Μέσω τέτοιων δράσεων και δραστηριοτήτων, τα παιδιά αποκτούν την προοπτική να ανακαλύψουν κλίσεις και δεξιότητες που θα βοηθήσουν στην πνευματική, σωματική και προσωπική τους ανάπτυξη.

Η κα Αριστοτέλους ευχήθηκε στη Ζαχαριανή καλή επιτυχία και τη διαβεβαίωσε ότι η ίδια προσωπικά και, γενικότερα, η Υπηρεσία της οποίας προΐσταται στηρίζουν κάθε τέτοια προσπάθεια, ώστε να ενθαρρύνονται και άλλα παιδιά προς αυτή την κατεύθυνση, να ασχοληθούν με δραστηριότητες που οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη, πρόοδο και εξέλιξή τους.