Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδογκολογικής Μονάδας για την ανταπόκριση του Υπουργείου Παιδείας στο δίκαιο αίτημα των γονέων των παιδιών για τοποθέτηση μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού αποκλειστικά για τα παιδιά της Παιδογκολογικής Κλινικής. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου είχε ενημερώσει σχετικά τον Σύνδεσμό σε συνάντηση που είχαν προ ημερών.

Αυτούσια η ανάρτηση

Πραγματοποιήθηκαν χθες στη Βουλή των Αντιπροσώπων τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Ζωγραφικής των παιδιών της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, με τίτλο “Με μια Χρυσή Κορδέλα”.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα της έντιμης Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης την έντιμη Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Κασσιανίδου Lina Kassianidou , τις βουλεύτριες και βουλευτές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδογκολογικής Μονάδας, τους εκπροσώπους συνδέσμων, ιδρυμάτων και οργανωμένων συνόλων και τις δεκάδες φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνονται στα παιδιά μας, τους αληθινούς αγωνιστές της ζωής που μας παραδίδουν καθημερινά μαθήματα αγάπης, ανιδιοτέλειας, αλτρουϊσμού, ανθρωπιάς, θάρρους και συμπόνιας. Σας αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή και τη δοκιμασία που υποβάλλεστε.

Η ομιλία της αγαπημένης μας Ολυμπίας που μας κατασυγκίνησε ας αποτελέσει το εφαλτήριο για εντατικοποίηση των προσπαθειών για υλοποίηση πολιτικών βελτίωσης των συνθηκών θεραπείας και διαβίωσης των παιδιών που πάσχουν με καρκίνο και λευχαιμία και των οικογενειών τους.

Ως Σύνδεσμος Γονέων του Παιδογκολογικού, ενημερώνουμε ότι η έντιμη Υπουργός Παιδείας κ. Athena Michaelidou ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των γονέων των παιδιών για τοποθέτηση μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού αποκλειστικά για τα παιδιά της Παιδογκολογικής Κλινικής, μας διαβεβαίωσε σε συνάντηση που είχαμε μαζί της προ ημερών αλλά και σε δημόσια σημερινή της ανάρτηση και επικοινωνία μαζί μας, ότι το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα προβεί στην υλοποίησή του. Προς τούτο εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και την ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ως Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα για την υλοποίηση των στόχων τους οποίους από ιδρύσεως θέσαμε.