Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο στρατιώτης που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε σε γκρεμό περίπου 100 μέτρων, στην επαρχία Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο πυροσβεστικός σταθμός υπαίθρου Ευρύχου και ο σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκαν στη διάσωση του στρατιώτη που κατέπεσε σε γκρεμό, παρά το οδόφραγμα Λεύκας. Ανταποκρίθηκαν επίσης η Αστυνομία, η Εθνική Φρουρά, ασθενοφόρο και η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Η δυσβατότητα του εδάφους δεν μας επέτρεπε να προσεγγίσουμε εύκολα. Παράλληλα με τις προσπάθειες μας να προσεγγίσουμε με διασωστική εξάρτυση επιχείρησε και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ όπου διασώστης κατάφερε να προσεγγίσει πρώτο τον τραυματία, να τον ανασύρει και να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η ΕΜΑΚ αποδεσμεύθηκε πριν αφιχθεί στο περιστατικό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο στρατιώτης είχε πιαστεί από βράχους, για να ανακοπεί η πτώση του, ενώ μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.