Διευρύνοντας το φάσμα καινοτόμων προϊόντων που προσφέρει, η AstroBank λανσάρει το AstroBank Target Maturity Fund 2027 τριετούς διάρκειας, που επιδιώκει να επωφεληθεί από το τρέχον περιβάλλον ομολογιακών αποδόσεων.

Πρόκειται για νέο προϊόν Αμοιβαίου Κεφαλαίου ορισμένης διάρκειας, το οποίο απευθύνεται σε επενδυτές με μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, που προτίθενται να διακρατήσουν την επένδυση τους καθόλη τη διάρκεια του AstroBank Target Maturity Fund 2027, επιδιώκοντας πρόσβαση σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ευρωπαϊκών κρατικών και εταιρικών ομολόγων διαθέτοντας ελάχιστο κεφάλαιο €20.000.

Το εκτιμώμενο μέρισμα προβλέπεται να είναι 3,50% σε ετησιοποιημένη βάση.

Το AstroBank Target Maturity Fund 2027 στοχεύει στη διατήρηση του αρχικού κεφαλαίου υπό την προϋπόθεση μη ύπαρξης αρνητικού πιστωτικού γεγονότος.

Η προκαθορισμένη λήξη του Αμοιβαίου Κεφαλαίου, τοποθετείται τον Ιούνιο του 2027, οπότε και αυτό ρευστοποιείται και τα χρήματα αποδίδονται στους επενδυτές.

Προθεσμία συμμετοχής έως 31.5.2024

Ο CEO της AstroBank Αριστείδης Βουράκης, δήλωσε σχετικά: «Αφουγκραζόμενοι  το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για απλά και αξιόπιστα προϊόντα, ανακοινώνουμε σήμερα μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική λύση, η οποία απευθύνεται σε άτομα που επιδιώκουν τακτικό εισόδημα. Με το AstroBank Target Maturity Fund 2027 δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το οικονομικό τους μέλλον με αυτοπεποίθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες:  Target Maturity Fund 2027 (astrobank.com)

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Οι ΟΣΕΚΑ υπάγονται στις διατάξεις της Οδηγίας  2009/65/ΕΚ.

Το προϊόν δεν περιλαμβάνει καμία προστασία κεφαλαίου σε σχέση με τους προαναφερόμενους κινδύνους, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να χαθεί μέρος ή το σύνολο του επενδυμένου ποσού.

Το παρόν Δελτίο έχει ενημερωτικό/διαφημιστικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να εκληφθεί ως εγγύηση, προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για αγορά, διακράτηση ή πώληση κινητών αξιών.