Στιγμές τρόμου έζησε 67χρονη γυναίκα από την Ερήμη, η οποία έπεσε θύμα άγριας ληστείας από τέσσερις κουκουλοφόρους, οι οποίοι εισέβαλαν στην έπαυλή της και αφού την έδεσαν, τη φίμωσαν και τη χτύπησαν, ακολούθως της ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα.

Ένας εκ των δραστών φαίνεται να ήταν οπλισμένος, ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν φαίνεται να έχει κλαπεί οτιδήποτε από την έπαυλη.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, βρισκόταν μόνη εντός της οικίας, αφού η οικιακή βοηθός εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός του σπιτιού και συγκεκριμένα σε διπλανό βοηθητικό χώρο.

Οι τέσσερις δράστες, αφού εισήλθαν στο σπίτι, κατάφεραν να περιορίσουν την 67χρονη γυναίκα και ακολούθως της έδεσαν τα χέρια με δεματικά καλώδια και με κολλητική ταινία το στόμα της.

Τα όσα εφιαλτικά έζησε η 67χρονη γύρω στις 19:00 απόψε περιγράφει αποκλειστικά στο philenews, στενό συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις η 67χρονη.

«Ήταν τέσσερις μασκοφόροι, μπήκαν μέσα στο σπίτι, την έδεσαν με δεματικά καλώδια και ταινία στο στόμα και την απείλησαν να τους δώσει λεφτά. Η θεία μου τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, ενώ τους πρότεινε να πάνε στην τράπεζα για να τους δώσει όσα θέλουν».

Όπως αναφέρει το συγγενικό πρόσωπο της 67χρονης, «οι δράστες την απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν και μετά από λίγη ώρα, αφού έκαναν το σπίτι ανάστατο, έφυγαν». Η 67χρονη φέρει χτυπήματα και ερυθρότητες σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της ωστόσο υπέστη σοκ από τα όσα βίωσε από τους τέσσερις θρασύτατους ληστές. Σύμφωνα με τα όσα είπε αρχικά η 67χρονη, ένας εκ των δραστών οπλοφορούσε.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έχει σημάνει συναγερμός με ισχυρές δυνάμεις να έχουν σπεύσει για επιτόπιες έρευνες και εξετάσεις τόσο στην έπαυλη της 67χρονης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ερωτηματικό παραμένει για την ώρα το πώς οι τέσσερις κουκουλοφόροι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα οι δράστες φέρεται να μιλούσαν στα αγγλικά και να ζητούσαν επίμονα χρήματα.