Για μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται να αγνοείτο η τύχη του 65χρονου Παναγιώτη Χατζηκώστα από τη Λευκωσία, το όχημα του οποίου, όπως μετέδωσε το philenews σήμερα το μεσημέρι, είχε καταπέσει σε χαράδρα στο χωριό Γερακίες της Μαραθάσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τα αρχικά ευρήματα υποδεικνύουν ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα είχε επέλθει ώρες πριν τη 01:00 σήμερα το μεσημέρι όταν και ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του οχήματός του σε χαράδρα.

Ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο γεγονός αλλά και για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να εξαχθούν από τη νεκροτομή που είναι προγραμματισμένο να διενεργηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Σε αστυνομική ανακοίνωση, σημειώνεται ότι ο Χατζηκώστας εντοπίστηκε το μεσημέρι νεκρός, εντός του οχήματός του, σε γκρεμό βάθους περίπου 20 μέτρων, στο χωριό Γερακιές. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από πολίτη γύρω στη 1μ.μ. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 65χρονο, στη θέση του οδηγού, ενώ ιατρικό προσωπικό ασθενοφόρου, που επίσης μετέβη στη σκηνή πιστοποίησε το θάνατό του.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι σε άγνωστο μέχρι στιγμής χρόνο και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 65χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός που οδηγούσε, σε ιδιωτικό, περιφραγμένο, χωμάτινο δρόμο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει στον γκρεμό.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Τροχαία Μόρφου και τον αστυνομικό Σταθμό Πεδουλά.