Αν το ταξίδι στο χωριό του Αγίου Βασίλη σας πέφτει λίγο μακρινό, λίγο ακριβό, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνετε κατάκαρδα. Ο πανέμορφος Λουβαράς στην ορεινή Λεμεσό είναι η απάντηση στην ερώτηση για το πού θα αναζητήσετε φέτος λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της κοινότητας επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023. Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Λουβαρά (ΑΠΟΛ Λουβαρά), υπό την ευθύνη του οποίου είναι και φέτος η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε όλη την οικογένεια: Δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τριάντα διαφορετικούς εκθέτες, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και φυσικά, λαχταριστές λιχουδιές – χριστουγεννιάτικες και όχι μόνον- για να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Πρωταγωνιστής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λουβαρά δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει χαρά, χαμόγελα, εκπλήξεις και δώρα στα παιδιά.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι ΟΠΑΠ Κύπρου και FREEDOM BROKER, ενώ τη στηρίζουν οι Mikaf Consultants, Zivania LOEL, Garpozis constructions και η εταιρεία Βουδάσκας Ειρήναρχος.

Για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις για όλη την οικογένεια, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λουβαρά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες του σωματείου μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  ΑΠΟΛ Λουβαρά @ Facebook & ΑΠΟΛ Λουβαρά στο Instagram.