Σε κινητοποίηση τέθηκαν Αστυνομία αλλά και πολίτες προκειμένου να εντοπιστεί το ξύλινο κουτί με την τέφρα 19χρονου που κλάπηκε από όχημα τουριστών. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν όχημα σκούρου χρώματος το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη στη σκηνή λίγο μετά το συμβάν να κινείται ύποπτα. 

Έτσι περιπολικά της Αστυνομίας  αναζητούν το συγκεκριμένο όχημα, αφού δεν αποκλείεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διάρρηξης και κλοπής.

Υπενθυμίζεται ότι η κλοπή του ξύλινου κουτιού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε σταθμευμένο όχημα ενοικιάσεως στην Ακτή του Κυβερνήτη. 

Νωρίτερα, η πολωνή μητέρα του 19χρονου απηύθυνε έκκληση για επιστροφή του ξύλινου κουτιού τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρει το ζεύγος να πάρει πίσω όλες τις άλλες αποσκευές που κλάπηκαν από το όχημα. Μάλιστα όπως ανέφερε η οικογένεια προτίθεται να δώσει και χρηματικό ποσό σε όποιον το επιστρέψει. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δραματική έκκληση μητέρας: Χάσαμε το παιδί μας για δεύτερη φορά (βίντεο)

Η κλοπή έγινε χθες, ενώ το ενοικιαζόμενο όχημα του ζεύγους τουριστών ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη κοντά σε εστιατόριο.

Την ίδια στιγμή πολίτες μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του ξύλινου κουτιού προκειμένου να επιστραφεί στην οικογένεια. 

Πηγή: philenews