Τρεις νεαροί εργάτες από το Νεπάλ και τώρα στην Πάφο, νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πάφου, αφού τραυματίσθηκαν το βράδυ της Πέμπτης όταν κατέρρευσε το μπαλκόνι στο διαμέρισμα πολυκατοικίας που διαμένουν στο κέντρο της πόλης.

Η πολυκατοικία, πολύ παλιάς κατασκευής βρίσκεται επί της οδού Νίκου Αντωνιάδη, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία Κέννεντι. Λόγω της ζέστης, προφανώς, οι τρεις νεαροί ξάπλωσαν να κοιμηθούν το βράδυ στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Σε κάποια στιγμή στην διάρκεια της νύκτας το μπαλκόνι κατέρρευσε υπό το βάρος των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 30% θυμάτων από τροχαία αφορούν μοτοσικλετιστές ή μοτοποδηλάτες

τριών ατόμων, παρασύροντας τα στο κενό. Οι τρεις νεαροί εργάτες έπεσαν στο έδαφος και τραυματίσθηκαν πολύ σοβαρά. Τα χαλάσματα από την οικοδομή έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές.

Οι τρεις μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πάφου και η κατάσταση τους περιγράφεται ως πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 02:20, τα ξημερώματα έλαβε κλήση από το Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Αστυνομίας για πτώση μπαλκονιού από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, με προσωπικό και Όχημα Διάσωσης. Το εν λόγω μπαλκόνι συμπαρέσυρε και τα μπαλκόνια των δύο πιο κάτω ορόφων, ενώ καταπλάκωσε και όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από το κτήριο. 

Η ομάδα διάσωσης έκανε εκτεταμένη έρευνα στα χαλάσματα και στο καταπλακωμένο όχημα, χωρίς να ανευρεθεί κανένα άλλο άτομο.