Τους εμπρηστές που έδρασαν χθες γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα και οι οποίοι πυρπόλησαν το όχημα 61χρονου Δημοτικού Συμβούλου, δήμου της μείζονος Λεμεσού αναζητεί το ΤΑΕ Λεμεσού. Να σημειωθεί πως ο 61χρονος είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για άλλη σοβαρή υπόθεση.

Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών έχουν τεθεί διάφορα τεκμήρια που περισυλλέχθηκαν από τη σκηνή του εμπρησμού, ενώ αναζητούνται και βίντεο από κλειστά κυκλώματα της περιοχής τα οποία ενδεχομένως να κατέγραψαν την κινήσεις των εμπρηστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε αντιληπτή φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο κοντά στην οδό Χριστάκη Κράνου στην Γερμασόγεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Να σημειωθεί πως η φωτιά στο όχημα κατασβήστηκε αρχικά από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, ενώ παράλληλα αφίχθηκαν και τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου συνέδραμαν στην κατάσβεσή της. Το όχημα του 61χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς με το ύψος της ζημιάς υπολογίζεται στις €9.000. Σε κατάθεση του ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κανέναν.