Επίθεση από νεαρά πρόσωπα δέχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, 26χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:50 τα ξημερώματα της Τρίτης (2/11), δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λεμεσο πάρα την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, νεαρά πρόσωπα επιτέθηκαν σε διερχόμενο οδηγό. Ακολούθως στο μέρος αφίχθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν 26χρονο από τη Λεμεσό να είναι εμφανώς τραυματισμένος.

Οπως είπε ο 26χρονος, λίγα λεπτά προηγουμένως ενώ βρισκόταν στο σημείο με φιλικό του πρόσωπο εντος του αυτοκινήτου του, του επιτέθηκαν 10 περίπου άτομα και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, που περιείχε το ποσό των 200 ευρώ. Ο 26χρονος ανάφερε επίσης ότι οι άγνωστοι δράστες του προκάλεσαν ζημιές στο όχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γρονθοκόπησε δικαστικό επιδότη

Οι δράστες απομακρύνθηκαν πεζοί από το σημείο ενώ το όχημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία για εξετάσεις. Ο νεαρός στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε. Φέρει κάταγμα ρινός, θλαστικό τραύμα και αιμάτωμα στο πρόσωπο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται ενώ αναμένεται να παραληφθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής προς τον εντοπισμό των δραστών.